Vergelijking van 24 betalende bankrekeningen in België vergelijking.

Vind de bankrekening die u bevalt in onze vergelijkende tabel die de jaarlijkse kosten van de rekening, het aantal voorziene debetkaarten evenals het aantal en het type kredietkaarten die inbegrepen of optioneel zijn, weergeeft.

De mini-gids voor mobile banking.

Eenvoudig geld transfereren tussen rekeningen d.m.v. twee smartphones. Daarvoor volstaat het een scashcode (QR code) aan te maken, die vervolgens te scannen en hop, u betaalt of ontvangt geld zonder u te moeten bekommeren om het rekeningnummer.

Ofwel via uw mobiel nummer (BNP Paribas), ofwel via een QR code die u scant met uw fototoestel.

Bijna alle courante verrichtingen, zoals het raadplegen van het saldo en overschrijven.

Neen, ze zijn gratis. Wel betaalt u connectiekosten aan uw telecomoperator, aangezien u gebruik maakt van internet.

Staan er limieten op de betalingen met deze applicaties voor mobile banking? De overschrijvingen zijn meestal beperkt tot 2.500€ per week en de geldtransfer tot ca. 250€.

Kies de zichtrekening die bij uw profiel past

Jongerenrekeningen

Jongerenrekeningen

Ik ben een jongere die behoefte heeft aan één enkele debetkaart, maar niet noodzakelijk een kredietkaart. Ik hoef ook geen specifieke verzekeringen, maar ben wel sterk geïnteresseerd in de mobiele applicatie.Jongerenrekeningen

Online rekeningen

Online rekeningen

Ik ben een actieve particulier, die behoefte heeft aan minimum één debetkaart en liefst ook een kredietkaart. Ik wens geen kantoor te bezoeken voor mijn verrichtingen. Daarom heb ik behoefte aan een goede mobiele applicatie.Online rekeningen

Gemeenschappelijke rekeningen

Gemeenschappelijke rekeningen

Ik ben gekoppeld en heb dus behoefte aan twee debetkaarten evenals minimum een kredietkaart. Ik heb geen voorkeuren voor het beheer van mijn rekening.
Gemeenschappelijke

Rekeningen met beheer in een kantoor

Rekeningen met beheer in een kantoor

Ik ben traditioneel en heb geen behoefte om mijn rekening online te beheren. Ik wil mijn verrichtingen in het kantoor doen. Ik heb behoefte aan minstens één debetkaart.Beheer in een kantoor

Rekeningen met kredietkaarten

Met kredietkaarten


Ik doe vaak aankopen die ik wil betalen met mijn kredietkaart. Daarom wil ik minstens één kredietkaart bij mijn zichtrekening. Ik ben geen voorkeuren voor de andere eigenschappen van de rekening.


Met kredietkaarten

Onze vergelijkende dossiers

Dossier bankapps

Dossier bankapps

Welke Belgische banken bieden een app aan die het beheer van uw betalingen via een smartphone echt vereenvoudigen?


Vergelijking bankapps

Dossier betalingsapps

Dossier betalingsapps

Wist u dat het nu mogelijk is te tekenen met uw digitale vingerafdruk, geld af te halen zonder uw kaart, contactloos te betalen of uw overschrijvingen met uw smartphone te scannen?


Vergelijking betalingsapps

We vergelijken deze banken: