Bpost banque
Bpost Bank

Bpost lanceert een nieuwe functie die u toelaat meldingen via de bankapp te ontvangen met betrekking tot het saldo van uw bankrekening of de ontvangst van bepaalde sommen


 


Is het u ook reeds overkomen dat u op het moment zelf op de hoogte gebracht wou worden van een belangrijke verrichting op uw bankrekening? Zoals een belangrijke binnenkomende overschrijving, of wanneer een bepaald saldo op uw zichtrekening werd bereikt, zonder dat u uw telefoon moet activeren en uw bankcodes moet ingeven, om zo het saldo van uw bankrekening te kunnen verifiëren? Het kan eenvoudig en efficiënt, zoals Bpost het doet!

Bpost, de bank die met u communiceert

Het is voortaan mogelijk meldingen van uw bank te ontvangen. Bpost lanceerde namelijk een nieuwe functie die hun klanten met een gratis Bpost Bank zichtrekening of een betalende Bpost Bank zichtrekening toelaat op de hoogte gehouden te worden van bepaalde verrichtingen op hun bankrekening.

U kan hiermee meerdere types van meldingen activeren. Bijvoorbeeld wanneer uw saldo 0€ bereikt of wanneer een belangrijke overschrijving op uw bankrekening gebeurde.

Hoe werkt het?

  1. Connecteer met uw MOBILEbanking app.
  2. Ga naar ‘parameters’.
  3. Selecteer ‘Mijn meldingen’.
  4. Activeer de meldingen.
  5. Wanneer u de meldingen hebt geactiveerd, kiest u de bankrekening waarvan u meldingen wenst te ontvangen.

En dan?

Nu kan u kiezen uit drie types scenario’s waarbij u een melding wenst te ontvangen.

  1. U bepaalt een minimum voor het saldo van uw zichtrekening. Als u onder deze limiet duikt, krijgt u een melding.
  2. U bepaalt een limiet voor de overschrijvingen op uw zichtrekening. Als u een bedrag ter waarde van deze limiet of groter ontvangt, krijgt u een melding.
  3. U geeft een specifiek rekeningnummer op voor de binnenkomende overschrijvingen. Bij om het even welk bedrag dat van deze rekening wordt overgeschreven, krijgt u een melding.


Publiciteit

De zichtrekeningen in de kijker