« Payconiq » de oplossing van ING voor mobiel betalen.

4,6/5 | 4,8/5

Installeren

Voorstelling

Dit is een applicatie die de betalingsprocedure vereenvoudigt.

Een vriend even betalen, betalen in een winkel (in België gebruiken reeds meer dan 52.000 winkels Payconiq), of online betalen. Hiermee kan altijd en overal heel eenvoudig met de telefoon betaald worden.


Gemakkelijk online betalen


Hoe werkt het ?

Payconiq is heel eenvoudig te gebruiken. Het volstaat de Payconiq app te installeren (waarop u uw bankgegevens invoerde), de QR-code van de handelaar te scannen, te valideren met de pincode of de digitale vingerafdruk, waarna direct een betalingsbevestiging wordt verstuurd, en de zaak is rond.

U kan deze app eveneens gebruiken voor digitale aankopen. Voor transfers tussen particulieren volstaat het telefoonnummer van de begunstigde! Voor extra gebruiksgemak opent de applicatie meteen op de QR-code scanner. U kan eveneens een overzicht van uw transacties, de handelaars in de buurt en uw contacten die eveneens Payconiq gebruiken bekijken. U kan er ook tickets, getrouwheidskaarten, cadeaubons, enz. aan toevoegen.


Veiligheid

Wat de veiligheid betreft verwijst Payconiq, net als « It’me », naar de GDPR (de algemene verordening voor gegevensbescherming).

Publiciteit

De zichtrekeningen in de kijker