Home » profielen » reiziger


Ik ben actief online en reis veel. Daarom zoek ik een zichtrekening die me faciliteiten met deviezen en een goede mobiele applicatie geeft.

Uw behoeften

Ik ben een actieve particulier, ik reis veel en/of gebruik vaak andere deviezen. Ik heb minstens een zichtrekening met faciliteiten voor deviezen nodig, zoals een interbancaire wisselkoers of beperkte kosten in andere deviezen, evenals een bankkaart. Ik verkies niet naar een kantoor te gaan voor mijn verrichtingen. Daarom heb ik nood aan een goede mobiele applicatie. De prijs van de zichtrekening maakt me niet zoveel uit.


De rekeningen voor de reiziger:

Hierbij enkele rekeningen die met uw profiel overeenstemmen:
Bank Bankrekening Kost/jaar Info
n26 N26 gratis rekening
1 gratis bankkaart
Betaling in alle deviezen zonder kosten
Gratis Open
Details
n26 black rekening
1 gratis Mastercard
Afhaling in alle deviezen zonder kosten
118,8€ Open
Details
Revolut Standard rekening
1 gratis bankkaart
Interbancaire wisselkoers in 150 deviezen
Gratis Details
Revolut Premium rekening
1 gratis bankkaart
Onbeperkt wisselen in 29 fiduciaire munten
95,88€ Details
Revolut metal rekening
1 gratis bankkaart
Medische verzekering in het buitenland en op reis
167,88€ Details

Als u zelf alle zichtrekeningen wil vergelijken, kan u daarvoor terecht in de index van zichtrekeningen in België evenals in drie vergelijkende tabellen

 


  Jongerenrekeningen :Ik ben een jongere die behoefte heeft aan één enkele debetkaart, maar niet noodzakelijk een kredietkaart. Ik hoef ook geen specifieke verzekeringen, maar ben wel sterk geïnteresseerd in de mobiele applicatie.

  Online rekeningen:Ik ben een actieve particulier, die behoefte heeft aan minimum één debetkaart en liefst ook een kredietkaart. Ik wens geen kantoor te bezoeken voor mijn verrichtingen. Daarom heb ik behoefte aan een goede mobiele applicatie.

  Gemeenschappelijke rekeningen:Ik ben gekoppeld en heb dus behoefte aan twee debetkaarten evenals minimum een kredietkaart. Ik heb geen voorkeuren voor het beheer van mijn rekening.

  Rekeningen met beheer in een kantoor:Ik ben traditioneel en heb geen behoefte om mijn rekening online te beheren. Ik wil mijn verrichtingen in het kantoor doen. Ik heb behoefte aan minstens één debetkaart.

  Rekeningen met kredietkaarten :Ik doe vaak aankopen die ik wil betalen met mijn kredietkaart. Daarom wil ik minstens één kredietkaart bij mijn zichtrekening. Ik ben geen voorkeuren voor de andere eigenschappen van de rekening.

  Rekeningen voor reiziger :Ik ben actief online en reis veel. Daarom zoek ik een zichtrekening die me faciliteiten met deviezen en een goede mobiele applicatie geeft


Publicité

De GRATIS zichtrekeningen in de kijker

We vergelijken deze banken: